Nicola Philippaerts blijft prijzen pakken in Toronto

Nicola Philippaerts blijft prijzen pakken in Toronto
In de 1.45m accumulator in Toronto haalde Nicola Philippaerts opnieuw de prijzen. Het leek een moeilijke opgave in de 1.45m Longines Ranking accumulator in de Canadese wereldstad, Toronto.  Slechts vier combinaties haalden de finish met het totaal van de punten.

McLain Ward en de 10-jarige Oldenburger, HH Callas (v. Albatros) snelde daarbij naar de overwining.  Het duo klokte foutloos af in 49,88 seconden en bleef zo nog geen seconde voor op Shane Sweetnam met de 8-jarige sBs-merrie, Don't Touch du Bois (v. Kashmir van SChuttershof).

Sweetnam en het Belgisch fokproduct, dat in het verleden door Angelica Augustsson werd uitgebracht, bleven ruim één seconde voor op Erynn Ballard.

De Canadese haalde de derde plaats in het zadel van haar Nederlandse merrie, Bella Donna (v. Gentleman). Net buiten het podium strandde Andrew Kocher op de vierde plaats met de Cardento-zoon, Quarto Mail.

Met één springfout op de teller vervolledigde Daniel Coyle de top vijf op de rug van de 12-jarige BWP-merrie, Fortis Fortuna (v. Quidam de Revel).

Nicola Philippaerts en de Thunder vd Zuuthoeve-dochter, Inouk P haalde nog nipt de prijzen met een twaalfde plaats.

Klik hier voor de resultaten