New York Empire aan de leiding na eerste ronde GCL Cannes

New York Empire aan de leiding na eerste ronde GCL Cannes
In Cannes is de eerste ronde van de Global Champions League net afgewerkt. New York Empire, het team van Denis Lynch en Hans-Dieter Dreher gaat voorlopig aan de leiding met 140.93 seconden.




QUICK RESULTS

  1. New York Empire

  2. Madrid in Motion

  3. London Knights






Denis Lynch kwam aan de start met van de Vivaldi (v. Vivaldi van de Kempel) en Hans-Dieter Dreher zadelde Prinz (v. Perigueux). Beide bleven foutloos en een scherpe tijd van 140.93 seconden levert hen de voorlopige leiderspositie op.

Madrid in Motion, vertegenwoordigd door Eric Van der Vleuten met Wunschkind 19 en zijn zoon Maikel van der Vleuten met Verdi TN, staan na deze eerste ronde op de tweede plaats met eveneens twee foutloze rondes en een tijd van 145.07 seconden.

De voorlopige derde plaats is voor de London Knights met Olivier Philippaerts (H&M Cue Channa 42) en Ben Maher (Explosion W). Zij zetten de scherpste tijd van 138.40 seconden neer maar kregen 1 springfout.

Individueel

In de individuele ranking scoorde Emanuele Gaudiano het best met Kingston van het Eikenhof (v. Epleaser van't Heike). Hij bleef als enige onder de 68 seconden en liet zo de concurrentie achter zich. Hans-Dieter Dreher bezorgde zijn team niet alleen de voorlopige leiderspositie, maar werd ook individueel tweede met Prinz. De derde plaats was voor Ben Maher met Explosion W.

Onze landgenoot Karel Cox zette een mooie prestatie neer door vierde te eindigen met Evert (v. Amadeus). Ook Gregory Wathelet klasseerde zich, hij werd achtste met Full House Ter Linden Z (v. Forever d'Arco Ter Linden). Voor Niels Bruynseels was er een twaalfde plaats met Gancia de Muze (v. Malito de Reve).