Net niet voor Patteet en Harmegnies in finale Young Horses

Net niet voor Patteet en Harmegnies in finale Young Horses
In het Franse Fontainebleau werden er deze ochtend de finales voor de jonge paarden verreden. Bij de 6 jarigen (1m35) ging de overwinning naar de Britse Laura Renwick met Utrillo de Breve (v. Heathwood Vandrin - SF). Zij deden het foutloos in een snelle tijd van 31:93 seconden. Maxime Harmegnies deed het met Activity 8 (v. Singulord Jot - HOLST) ook foutloos maar net iets trager in 34:17 seconden en werd dus tweede. Op de derde plaats vinden we de Zweedse Erika Lickhammer met Desiree vh Marienshof (v. Con Air, KWPN) na een foutloze rit in een tijd van 36:29 seconden.
Twee BWP'er sluiten de top 5 af: op de vierde plaats Icarus van 't klavertje Vier (v. Bentley van de Heffinck) met in het zadel de Fransman Jerome Hurel en op de vijfde plaats de Fransman Robin Lesqueren met de BWP'er Irco (v. Darco).

Klik hier voor de uitslag.

De proef voor de 7 jarigen (1m40) werd gewonnen door de Stephex ruiter Eiken Sato met Comtesse vt Ertsenhof Z (v. Calvaro Z - ZANG) in 32:74 seconden. Gudrun Patteet en Sea Coast Diamant Z (v. Diamant de Semilly - ZANG) sprongen naar de tweede plaats in 32:98 seconden. De derde plaats was voor de Amerikaanse Abigail McArdle in 33:09 seconden met Tina (v. Calvaro - SF).

Klik hier voor de uitslag.