Nederlanders opnieuw oppermachtig in eigen land

Nederlanders opnieuw oppermachtig in eigen land
In het 1.45m in de Big Tour van Jumping Schröder Tubbergen is het de Friese amazone Marriet Hoekstra die in het zadel van haar U Bresco Z (v. Untouchable Z) naar de winst weet te rijden. In deze rubriek tegen de klok van de tweesterren competitie wist ze een foutloze ronde te noteren met een tijd van 62.89 seconden.

Daarmee bleef ze voor op Timothy Hendrix die zijn For Pleasure nakomeling Janou naar de tweede plaats wist te sturen met een tijd van 63.90 seconden. De Twentse springruiter uit Wierden, Robert Vos, noteerde in het zadel van Interline H (v. Indoctro) de derde plaats met een tijd van 64.19 seconden.

Ditmaal was het de Duitser Markus Merschformann die zich tussen het Nederlandse geweld wist te werken. Voor hem was er met zijn Avion (v. Cornet Obolensky) een vierde plaats in 64.67 seconden. Als vijfde eindigde vervolgens Willem Greve uit Markelo met de Larino Cooper nakomeling Carrera met wie hij een tijd noteerde van 65.01 seconde. Hendrik-Jan Schuttert noteerde met Balboa Hs nog de zesde plaats.

Klik hier voor alle resultaten