Nationale kampioenen winnen in Kessel-Lo

Nationale kampioenen winnen in Kessel-Lo
Op het ruitertornooi van Kessel-Lo in Vlaams Brabant heeft Frederik Dekens de hoofdproef van de dag gewonnen. Met zijn kampioenenmerrie Narcotique des Monts won hij in de klasse zwaar na een barrage met 8 combinaties. Ben Thiry werd 2e met Amaris van het Meerdaalhof, ook al een voormalige kampioene uit de klasse Zwaar. Voor Thiry was er nog een 3e plaats met Catinka Z. Niel Vangelder, die zowel op het BK in Gesves als op het ruitertornooi in Kessel-Lo aan het werk was, werd 4e met Evina v/h Dingenshof. Kris Meurrens en Goldika van 't Roth waren goed voor de 5e plaats.

Voor de barrage van de klasse Midden wisten er maar drie combinaties zich te plaatsen. Daarin was de overwinning voor Antwerpenaar Paul Scheirs met Haridol S.P.. Gunther Lemmens deed met Igor van het Venushof nog een aardige poging maar eindigde uiteindelijk op de 2e plaats. Frederik Goedhuys en Dalton van de Dwerse Hagen werden nog 3e.
De reeksen in de klasse Licht werden gewonnen door Hans Van Ginderdeuren (However S) en Stephanie Coomans (Chicaisa Hizark KC).

Klik hier voor de uitslagen.