Morganne Vervoort, Amber Claes en Yanne Van Rooy snellen naar overwinningen in Torhout

Morganne Vervoort, Amber Claes en Yanne Van Rooy snellen naar overwinningen in Torhout
In het zadel van Jantina wist Morganne Vervoort afgelopen weekend als enigste dubbel foutloos te blijven in de 1.05m rubriek in Torhout. In de barrage ging ze de strijd aan met Marnick Van Miert met Kai, maar die maakten een springfout waardoor de overwinning naar Morganne ging.

Birthe Van Hout vervolledigde het podium met C.awc (Cartano) onder het zadel. Indy Convens eindigde net naast het podium met La Toya Van 't Greesa (Cassander Van Het Bremhof) en Evi Peeters sloot de top vijf af met Flor (Calvados).

Amber Claes schreef de 95cm rubriek op haar naam met Bolero, ze bleven een kleine halve seconde voor op de andere combinaties in de proef. Luca Geysen volgde het duo op in het zadel van Luna. De top drie werd vervolledigd door Sarah Elst met J'adore (Cassanova).

In de 85cm rubriek was Yanne Van Rooy niet te kloppen, in het zadel van Monterno VH Eegdeken (Conterno Grande) klokte ze een kleine twee seconden sneller af dan Nanou Vangeel met Roxy. Het podium werd hier opnieuw afgerond door Sarah Elst met J'adore.

Klik hier voor de resultaten.