Mooie resultaten van Lander Swinnen, Yari van den Branden en Michiel Willem in CSI Youth Kronenberg

Mooie resultaten van Lander Swinnen, Yari van den Branden en Michiel Willem in CSI Youth Kronenberg


Zeven proeven vandaag in de Peelbergen tijdens de CSI Youth, en maar liefst zes daarvan werden gewonnen door een Nederlandse ruiter of amazone. Ook de Belgen deden het erg goed.

Juniors & U25 Small Tour

Dominique Beukers was met Elise (Arezzo VDL) het winnende Nederlandse duo. Britt Brouwer volgde een fractie van een seconde later op de tweede plaats met Euphoria 7 (Escudo 19). Meike Zwartjens maakte met Gaillard de la Pomma (Nabab de Reve) het podium voor de Nederlanders compleet. Lander Swinnen stuurde hier Livingstone E (Fidjy of Colors) naar de vierde plaats voor België, Sofie Slattery finishte als vijfde voor Ierland.

CSIP Small Tour 1,15m

Frits (Hip Hop) sprong naar de eerste plaats met de Nederlandse Joyce Wolters hier, Jersey Kuijpers stuurde Black Line H naar het zilver. Lily van der Knaap werd derde met Tiesto. Yari van den Branden en Picobelle vd Barthoeve (Brownboy TH) finishten als zesde voor België.

Juniors Big Tour 1,35m


Skye Morssinkhof wist hier te winnen met Checkpoint Chacco, een zoon van Chacco Blue. In 36,02 seconden klopten ze de Duitse Carlotta Terhörst met Chacalaca T (Confidence 9). Timothée Dhenin werd derde met Arthur d'Albin CH (Apartos). Laura Hoefsloot werd vierde met Equity (Numero Uno), Enrico van Manen finishte als vijfde met C'Est la Donna Y (Montreal). Voor onze landgenoot Michiel Willem en Gazelle vd Koutermolen (Argentinus) was er een mooie tiende plaats.

 

 

 

 

 

Klik hier voor alle resultaten.