Milan Lamers moet Nederlanders voor laten gaan in Roosendaal

Milan Lamers moet Nederlanders voor laten gaan in Roosendaal
In de Mulders Mengvoeders rubriek van Roosendaal is er in deze tweesterren 1.40m winst voor Bianca Schoenmakers en haar Elmo. De KWPN nakomeling uit Larino liet een mooie foutloze ronde zien in een tijd van 58.05 seconden.

Met die tijd bleven ze voor op Anouk Kort en haar Ichikawa (v. Bentley van de Heffinck) met wie ze hier naar een tweede plaats wist te rijden in 59.03 seconden. De derde plaats was voor Tim Franssen in het zadel van zijn Evenzo (v. Diarado) die hier in 60.49 seconden rondkwamen.

Met een volledig Nederlandse top vijf vinden we vervolgens Ruben Lamers op een vierde plaats met zijn Delithius (v. Zidane) met wie hij een tijd noteerde van 62.01 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Siebe Kramer en zijn Europa (v. Kannan) die hier in 62.55 seconden door de finishlijn kwamen. Bijna de volledige top vijf bestond daarmee uit paarden van het KWPN. Enkel Ichikawa van Anouk Kort staat ingeschreven bij het BWP stamboek.

Milan Lamers wist met zijn Amke van de Broekkant de Belgische eer hoog te houden, door naar een zesde plaats te rijden in een tijd van 62.92 seconden.