Mike Van Haudt blijft Ellen De Swert voor op Sportstal Vanderhasselt

Mike Van Haudt blijft Ellen De Swert voor op Sportstal Vanderhasselt
Tijdens de vijfde en laatste editie van 'Horses For Pleasure' jumping bij Sportstal Vanderhasselt kwamen er afgelopen zondag meer dan tachtig combinaties aan de start tijdens de Grote Prijs. Op de rug van Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave ) leek Ellen De Swert lange tijd de uiteindelijke overwinning op haar naam te schrijven.

Uiteindelijk wist Mike Van Haudt, recent nog vice-kampioen bij de HGVBB, de tijd van De Swert te verbteren. Op de rug van Kia Maria vd Potaarde (v. Numero Uno) greep Van Haudt de winst.

Tom Bonny eindigde met Hocus Pocus van de Lucashoeve (v. Chin Chin) op de derde plaats voor Frederik Dekens en Kadinska de Barisy. Philippe Vanderhasselt nam de vijfde plaats voor zijn rekening met Fenne.

Op vrijdag won Robynn Gruwe de 1.20m reeks met Poesie de Vizy (v. Adelfos). Plaatsen twee en drie waren voor Jonas Bellemans (Daiquiri Z) en Stefan De Pauw (Quattro de Monplaisir). Een dag later was Danny Van Es de beste in deze reeks met de 14-jarige, Zico V. Zij verwezen Brent De Wachter met Winsome's Victory (v. Pharao) en Christophe Waldburger (Big Ben II vd Bunte) naar de tweede en derde plek.

Van Es won met Go For It Ninohorse (v. Cartier Vd Heffinck ) eveneens de 1.15m rubriek. De tweede plek was voor Robynn Gruwe en Poesie de Vizy. Jean-Baptiste De Brabandere en Isabel klasseerden zich op de derde plaats. De 1m10 proeven kwamen op naam van Isabel De Rijcker (Chicona van 't Ravennest) en Danny Van Es (Zico V) te staan.

Klik hier voor de uitslagen.