McLain Ward en HH Azur winnen na rustperiode de CSI4* Grand Prix in Devon

McLain Ward en  HH Azur winnen na rustperiode de CSI4* Grand Prix in Devon
Op donderdag avond stond op de Devon Horse Show de CSI4* Grote Prijs op de agenda. Samen met de 13-jarige Belgische merrie, HH Azur overwon McLain Ward op eigen terrein.




QUICK RESULTS
1. McLain Ward - HH Azur
2. Paul O'Shea - Imerald van 't Voorhof
3. Ali Wolff - Casall




In totaal kwamen er 25 combinaties aan de start in deze Grote Prijs. Uiteindelijk hield McLain als enige de chrono onder de 39 seconden in het parcours van Olympisch bouwer, Guilherme Jorge.  Samen met de 13-jarige merrie van Thunder vd Zuuthoeve bleef McLain voor op Paul O'Shea met de 11-jarige Emerald-zoon, Imerald van 't Voorhof.

Imerald komt uit de fokkerij van Frans Voeten en bleef Ali Wolff met Casall (Casall ASK) voor. De 25-jarige Catherine Tyree kwam als eerste aan de start en strandde uiteindelijk op de vierde stek met aar 13-jarige KWPN-ruin, Bokai (Up To Date). Bokai werd tot 2016 uitgebracht door Harrie Smolders en voordien Victoria Gulliksen.

"Azur is één van de beste paarden in de wereld. We zijn nog maar net terug in de ring, nadat ze zich blesseerde vorig jaar," vertelt McLain. "In Florida was ze nog wat roestig maar nu is ze opnieuw klaar voor het grotere werk."