Maxime Harmegnies goed voor vijfde plaats in Grote Prijs Cagnes sur Mer

Maxime Harmegnies goed voor vijfde plaats in Grote Prijs Cagnes sur Mer
De tweesterren Grote Prijs van Cagnes Sur Mer is vandaag voor Tony Hanquinquant. De Fransman stuurde zijn Tourterelle d'Elle (v. Kannan) in een tijd van 45.25 seconden door de finish van deze 1m45 GP.




Quick results:

  1. Tony Hanquinquant- Tourterelle d'Elle

  2. Guillaume Batillat - Vintadge de la Roque

  3. Thibault Lacrevaz - Vincy de Beau Presage






Dat de Fransen hier het veld ijzersterk wisten te regeren bewees ook Guillaume Batillat met zijn Vintadge de la Roque (v. Kannan) die hij in 46.64 seconden naar de tweede plaats stuurde. Zijn landgenoot Thibault Lacrevaz eindigde vervolgens in het zadel van Vincy de Beau Presage (v. Quincy) op de derde plaats met 47.31 seconden.

De Zwitserse Nadja Peter Steiner zien we dan met de Casall nakomeling Celeste op de vierde plaats. Voor België grijpt Maxime Harmegnies de vijfde plaats met de KWPN-er Easy Boy (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Het tweetal was er goed voor een foutloze ronde in 48.94 seconden.

Belgen

Over de hele dag werden er al mooie prestaties neergezet door de diverse Belgische combinaties. In het 1m35 zien we Nadège Janssen met de Zangersheide hengst Leon JH Z (v. Lord Z) naar de vierde plaats rijden. In het 1m30 is het dan Camille Gerard die haar BWP-er Jedam (v. Nonstop) naar de derde plaats stuurde. In het 1m25 behaalde Arnaud Doem de vierde plaats met Givenchy du Fleury (v. Nabab de Reve).

Resultaten