Mario Wilson Fernandes is de nieuwe kampioen van Portugal

Mario Wilson Fernandes is de nieuwe kampioen van Portugal
De Portugese springruiters hebben vorig weekend hun nationaal kampioenschap afgewerkt. De nieuwe kampioen van Portugal is Mario Wilson Fernandes met de 10-jarige Saltho de la Roque (v. Kannan). In de finale op zondag kreeg de 32-jarige Fernandes 4 strafpunten aangerekend wat hen bracht op een totaal van 4.24 strafpunten. De moeder van deze Saltho is Pin'up D'Hammer die we nog kennen van onder het zadel van Christophe Vanderhasselt. Tijdens de CSIO van Lissabon vorig maand was het duo ook al goed voor een overwinning. Fernandes name in 2014 deel aan de Wereldruiterspelen in Caen.

Het zilver was voor Duarte Louro Seabra met de 9-jarige Fernhill Curra Quin (v. Harlequin du Carel). Zij maakten in de finale 2 springfouten waardoor zij op 8.32 strafpunten eindigden. Joao Chuva en de 14-jarige KWPN'er Virginia Dream (v. Lando) mochten de bronzen medaille in ontvangst nemen met 8.42 strafpunten.

Net naast het podium eindigde Joao Pedro Gomes met Amemoi O Sandor. Marco Faria Mello zagen we terug op de 5e plaats met Sauleto Landa.
De BWP'er Inco vd Bisschop (v. Kashmir van Schuttershof) eindigde op de 7e plaats met Martim Portela Morais.

https://www.youtube.com/watch?v=0j805JL1nQg