Mandy Porter wint eerste EMO GP

Mandy Porter wint eerste EMO GP
mandyporterDe eerste week van de zogenaamde 'HITS Desert Horse Park'-wedstrijd had een spannende finale tijdens de EMO Grand Prix. In deze $50.000 gedoteerde Grote Prijs greep de Californische amazone Mandy Porter (Con Pilot) de overwinning van de Mexicaan Enrique Gonzales (Quilebo Du Tillard).

Gonzales stond een ruime tijd aan de leiding in de barrage met 32 starters. Hij noteerde een foutloze omloop in een tijd van 40:64 seconden. Enkel de Canadees John Pearce (Chianto) wist een snellere tijd neer te zetten met zijn 39:69 seconden. Een springfout hield het duo van de overwinning.
Voorlaatste in de ring was Mandy Porter en Con Pilot. Het duo wist 0,3 seconden weg te kapen van Gonzalez's tijd wat meteen ook de overwinning met zich bracht. Jenn Serek (Elionora) strandde op de derde plaats.

De $50.000 EMO Grand Prix was voor de deelnemende ruiters de tweede kans om zich te kwalificeren voor de $1 miljoen gedoteerde AIG Thermal Grand Prix (gesponsored door Lamborghini). Tussen nu en 17 maart staan er nog 13 extra kwalificatie-proeven op het programma tijdens het 'Desert Circtui' week II-VI.

bron: equnews.be/ HITS - foto: Flying Horse Photography