Luiz Felipe Neto de Azevedo springt naar ochtend winst in Vilamoura

Luiz Felipe Neto de Azevedo springt naar ochtend winst in Vilamoura
De ochtend in Vilamoura is ingezet met de CSI3* 1.20m waar de winst naar de Belg Luiz Felipe Neto de Azevedo ging. Hij kwam in de ring met Quinola de La Motte en ging door de eindmeet in 23,82 seconden.

Hij werd opgevolgd door de Franse Manon Jobin die onder het zadel Picasso Sissart (v. Quick Star) had en door de finish ging in 24,71 seconden. De top drie werd vervolledigd door António Chaves Ramos met Eblesse (v. Darco) in een tijd van 25,50 seconden.

De vierde plaats was voor een andere Portugees Hugo Tavares die B. B. Famaguda (v. Barco Dormakkers) bereed en de tijd stopte in 25,79 seconden. Timothy Page kwam op de vijfde plaats te staan met Exclusive O'Hesseln (v. Vigaro) in 26,13 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.

Ervoor werd ook al de CSI1* 1.10m gereden en hier kregen we een volledige Britse vrouwelijke top drie. Op de eerste plaats kwam Vanessa Jobson-Scott met haar BWP'er Arthur van de Helle (v. Concorde) in een tijd van 43,39 seconden. De tweede plaats was voor Abbie Summers die onder haar zadel Quantas (v. Quality) had en door de finish ging in 43,49 seconden. De derde Britse was Elizabeth Mantel die reed met Caoimhes Delight en over de eindmeet ging in 44,76 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.