Luis Felipe Neto De Azevedo wint Children Tour Grand Prix van Eschweiler

Luis Felipe Neto De Azevedo wint Children Tour Grand Prix van Eschweiler
Vandaag was het Luiz Felipe Neto De Azevedo die in het door Duitsers overheerste veld van  Grote Prijs voor Children won tijdens de Young Masters. Hij bleef met Galouba Van 'T Zorgvliet  (v. Baloubet Du Rouet) Ceclile Kjaer en Liam Broich voor om de overwinning.

Negen combinaties wisten zich te plaatsen in de Grote Prijs over 1.20m. Drie daarvan wisten de dubbel nul te houden, waaronder Neto De Azevado met zijn BWP hengst. Het duo was met hun snelle rit van 44.02 seconden sneller als de Deense Kjaer die in 45.60 seconden tweede werd.

De Deense amazone sprong in 45.60 seconden naar de tweede plaats met Hungry Heart De Lux (v. Heartbeat). Maar ook met haar tweede troef Aangaardsne Elina (v. Concorde) wist ze flink te scoren. De twee waren dicht bij winst met de snelste tijd van 39.86 seconden.Maar ze moesten het bekopen met een balk en eindigde als vierde achter Duitser Broich die zijn Dream of Diaorado (v. Diarado) naar de derde plaats stuurde.

Broich maakte voor Duitsland met zijn tweede paard Air Force On 7 de top 5 compleet met een rit van 49.20 seconden en eveneens vier strafpunten.

Kijk hier voor alle resultaten.