Lucien De Wachter wint de Grote Prijs in Wambeek

Lucien De Wachter wint de Grote Prijs in Wambeek
Voor de tweede week op een rij was er bij Sportstal Vanderhasselt een regionale HGVBB wedstrijd in Wambeek. Drie dagen lang werd er van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gesprongen.
De winnaar van de Grote Prijs (1m25) was Lucien De Wachter met Eir van de Tombeele. Zij waren in een tijd van 36:13 seconden de snelste in een barrage met 18 combinaties.
Herlinde De Coninck en Bono D'Ysenbeek eindigden in 36:20 seconden op de 2e plaats. De 3e plaats was voor Nathalie Geeraerts met Gaea. Een week eerder werd Geeraerts nog 2e in de GP bij Vanderhasselt.
De top 5 werd vervolledigd met Henk Clabots (Geronimo van 't Heike) en Olivier Vanderhasselt (C Nouvelle).

Ellen De Swert domineerde op zaterdag in de 1m20 reeks. Daarin behaalde zij de 1e plaats met Escape en de 2e plaats met Valserano. Lucien De Wachter was in deze proef goed voor de 3e plaats met Hederline Vb.
Op vrijdag won De Swert opnieuw met Escape deze reeks. Anne De Doncker (Hitoya LCS) en Frederik Cattebeke (Cakoa 2) werden 2e en 3e.

Robynn Gruwe reed Hayko P naar de overwinning in de 1m15 reeks. Zij bleef Danny Van Es (Happy Girl) en Jessica De Knop (Ursela) voor.
De 1m10 reeksen werden gewonnen door Arno Boon (Joske) en Danny Van Es (Cargo Z).

Klik hier voor de uitslagen.