Loic Cannaert met sterke ronde naar winst bij vijfjarigen in Oliva

Loic Cannaert met sterke ronde naar winst bij vijfjarigen in Oliva
In Spanje, waar de temperaturen iets aangenamer zijn dan hier, werd er in Oliva zojuist een rubriek verreden voor de vijfjarigen op een hoogte van 1m15. Hier was er een Belgische overwinning voor Loic Cannaert die in het zadel van de Elvis ter Putte zoon E-Risingson Z naar een mooie tijd van 33.97 seconden wist te rijden in deze twee-fasen rubriek.

Hij bleef zo voor op de Italiaan Francesco Turturiello en de KWPN-er Hexia van de Eijkhof (v. Escudo) die met 35.72 seconden op een tweede plaats eindigde. Als derde eindigde Pato Muente (SLO) met Embassy PJ (v. Escudo 19) in een tijd van 36.32 seconden.

Verder waren er nog mooie klasseringen voor Maria Magdalena Celotto en haar Harry-Boy des Hazalles (v. Clever Fee des Hazalles) in een tijd van 41.43 seconden wisten zij met 4 strafpunten naar een negende plaats te rijden. Gevolgd door een tiende plaats van Dominique Hendrickx in het zadel van Happy Danser les Hauts (v. Caspar), gevolgd door een elfde plaats van Chloe Vranken en haar Iskamar G met wie ze in de eerste omloop 1 strafpunt voor tijd opliep.

Klik hier voor alle resultaten