Lio Lamers scoort top vijf plaats in CSI1* Grand Prix Eindhoven

Lio Lamers scoort top vijf plaats in CSI1* Grand Prix Eindhoven
De internationale CSI1* Grote Prijs in Eindhoven was een pittig 1.40m parcours.  Van de zes starters in de barrage wisten drie duo's het hout in de lepels te houden. Uiteindelijk overwon Mans Thijssen met Charlie.




QUICK RESULTS
1. Mans Thijssen - Charlie
2. Eric Jr. Van der Vleuten - Golden Cassini
3. Sanna Olsson - Bloom du Plesis




De snelste chrono kwam op naam van Vincent Dings met onder het zadel zijn 11-jarige Ustinov-zoon, Daylight. Het duo sprong eerder deze week al in de kijker. Hoewel ze ruim twee seconden sneller waren als Mans Thijssen weerhield één springfout ze van de overwinning, goed voor de vierde plek.

Mans Thijssen overwon zo met de 13-jarige Casall-zoon, Charlie. Het paar bleef net geen drie seconden foutloos voor op landgenoot Eric Jr. van der Vleuten met Golden Cassini (Cassini Gold) onder het zadel. Het podium werd afgewerkt door Sanna Olsson met onder het zadel de 8-jarige Bloom du Plessis (Orient Express).

België's Lio Lamers vervolledigde de top vijf in deze GP met Charming Edition (Namelus R) onder het zadel. Ook Yannick Hendrikx stelde zich op voor de uitreiking. De Belg sprong met Good Time (Quality Time TN) naar de zevende plaats.

Uitslag