Lio Lamers naar tiende plaats in 1* GP van De Peelbergen

Lio Lamers naar tiende plaats in 1* GP van De Peelbergen
In de eensterren Grand Prix van De Peelbergen was het de Luxemburger Victor Bettendorf die op een hoogte van 1m30 de competitie wist voor te blijven. In het zadel van de Chacco Blue dochter Candy Blue bleef hij in de barrage foutloos met een tijd van 30.00 seconden.

De Deen Emil Hallundbaek zat hem echter op de hielen maar moest het met zijn Bonaparte Z (v. Balou du Rouet Z) toch afleggen tegen Bettendorf. De combinatie werd tweede met een tijd van 30.07 seconden. Voor Nederland was het Mathijs van Asten die zich als derde op het podium mocht opstellen. Met zijn Yagudin (v. Berlin) bleef hij foutloos in een tijd van 30.34 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Franse amazone Stephanie Hennequin die met haar Chippie de Montsec (v. Chin Chin) naar een tijd wist te rijden van 30.73 seconden. Het was vervolgens Lisa Nooren die zich naar de vijfde plaats wist te rijden met haar VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) met een tijd van 30.96 seconden.

Het beste Belgische resultaat kwam van Lio Lamers die met de KPWN-er Zomerfee van de Broekkant (v. Oklund) in de barrage naar een tiende plaats wist te rijden. Zij bleven daarbij foutloos met een tijd van 32.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten