Liesbeth en Kristof Van Laer 'on top' op Stal Cevaro

Liesbeth en Kristof Van Laer 'on top' op Stal Cevaro
Op Stal Cevaro werd het een strijd der titanen in de barrage van de klasse Zwaar. Slechts twee combinaties kwalificeerden zich voor het verkort parcours en beiden hielden ze het hout in de lepels. Liesbeth Van Laer overwon uiteindelijk met ruim één seconde voorsprong. In het zadel van Giana (Casantos). Samen met de BWP Elitemerrie bleef Van Laer broer Kristof voor met La Vita de l'Art.

Met één springfout in de basis werkte Filip Laenen het podium af met Inka. Het duo bleef zo Jan Caers met Lightning voor.

De familie Van Laer domineerde ook het podium in de klasse M. Toch moesten Kristof en Liesbeth  Nick Van Gorp voor zich dulden. Van  Gorp sprong als enige foutloze naar de overwinning met Moeboetoe vd Roshoeve. Kristof Van Laer volgde op de tweede plaats met onder het zadel La Quenta de l'Art. Liesbeth Van Laer vervolledigde het podium met Ma Belle de l'Art.

Celien  Van Bylen hield de concurrentie achter zich met Mekainsi R. Als enige hield Van Bylen de chrono onder de 39 seconden. Dylan Wynants (Inesse WK) en Bo Vanspringel (Norlando) volgden op de tweede en derde plaats.

Volledige uitslag