Leonie Peeters en Kelly Cornelis sprokkelen prijzen binnen op Sentower Park

Leonie Peeters en Kelly Cornelis sprokkelen prijzen binnen op Sentower Park

Op het Sentower Park werden er vanmorgen twee rubrieken verreden. Daar was het Kelly Cornelis die in de 1.30/1.35 rubriek voor de zeven en achtjarige paarden naar de overwinning reed. Zij rekende daarvoor op Castella di Luna (Canturano) die ze rondstuurde in 61.35 seconden. 


In de CSI4* 1.35 waren het Leonie Peeters en Frederic Vernaet die zich in de top tien wisten te rijden. Peeters rekende daarbij op de Zangersheide merrie Tinkoucha Hero Z (Tinka's Boy) met wie ze op de negende plaats eindigde. Frederic Vernaet en zijn Inshallah van de Zuuthoeve noteerden een nette tiende plaats. 



In de 4* rubriek was het de Noorse Ingrid Gjelston die de overwinning op naam schreef met Jackson vd Bisschop in 57.03 seconden. Ze bleef er Alexander Zetterman (SWE) met Ninja Flip Z en Nur Tuvana Baktiroglu (TUR) met Fancypina voor. 


Bij de jonge paarden is er nog een tweede plaats voor de Argentijn Ezequiel Andres Ferro Menendez en Belle Vue die hij in 62.28 seconden rondstuurde. Voor Frankrijk nam Gregory Cottard de derde plaats voor rekening in het zadel van Eureka de Joan. 

Thierry Goffinet en de Calvaro Z zoon Climax of Picobello Z zien we terug op de vijfde plaats.