Laurent Mahieu en Zoe Conter op kop in Bonheiden

Laurent Mahieu en Zoe Conter op kop in Bonheiden
De Belgische jeugd domineert duidelijk de internationale jeugd concours in Bonheiden.
Gisteren won Laurent Mahieu de 1m35 rubriek van de U25 competitie. Hij was met de 12-jarige Soprano du Seigneur (Kashmir van Schuttershof) sneller dan Dries Dekkers en Buzzlines Tornado IV (v. Heartbreaker). Een dag eerder was de uitslag net omgekeerd. Cassandra Braeckmans (Graciella 51) en Pieter Kenis (Grey vd Castanoschans) werden 3e en 4e.
In de 1m30 reeks won de Nederlandse junioren kampioen van vorig jaar en sinds kort ook Rabo talent Kevin Jochems (Vania). Jef Wellens werd 2e met Daimond W. Leen Braeckmans vervolledigde de top 3 met Grafittie vh Bontehof.

De hoofdproef voor junioren werd gewonnen door Zoe Conter en Norlam des Etisses (v. Quidam de Revel). Over en hoogte van 1m35 bleef zij Leonie Peeters (Catho) en Elisa Strubbe (Soir des Quarts) voor. Brent Gaublomme reed Perle vd Glemhof naar de 4e plaats.
Gilles Thomas won met Dacapo de 1m20 reeks voor junioren. Leonie Peeters (Unica) en Lynn D'Have (Blast Off) vervolledigden de top 3. Voor Maxine De Pelsmaeker was er met Torino nog een 5e plaats.

Sigi Joinneau won bij de children nog met Playboy van de Somme.