Lauranne Spits en Laura Petit winnen BRp finales

Lauranne Spits en Laura Petit winnen BRp finales
Tussen het internationale springgeweld door wisten vorige week Lauranne Spits en Laura Petit alsnog een geslaagd einde te knopen aan het jaar 2017. Tijdens de laatste dag van de Jumping in Mechelen kleurde de B-piste even volledige BRp. In totaal verschenen er 45 pony's aan de start in vier verschillende reeksen.

Lauranne Spits en Mystique van het Klavertje (v. Macho Carwyn) haalden de overwinning in de pony's grote maat. Eerder haalde familiegenoot, Thibeau Spits al meermaals de prijzen in Mechelen. Het duo ging Julie Opsomer in het zadel van Olympic Dream (v. Berktzicht Jekilja) vooraf. Het podium werd afgewerkt door Twan Van Opstal met Oblix van 't Hollandhof (v. Principal Dream vd Delthoeve).

Bij de jony pony's was het Laura Petit die de finale overheerste. Petit haalde de overwinning met Quint van de Groenheuvel (v. Kadans van de Groenheuvel). Het duo ging Honas Van Dijck (Qweren vd Beekhoeve, v. Orchid's Romario II) en Hanne Van Hoecke (Quilina van het Castaneahof, v. Principal Dream vd Delthoeve) vooraf.

De kleine maat proef kwam op naam te staan van Nina Stevens op de rug van Choopy (v. Ten Ankers Bileander). Lio de Cock won dan weer de jonge pony rubriek kleine maat met Queeny van het Rozendaelhof (v. Goldfinger).

Klik hier voor de resultaten