Kristien Both is de beste in de Z-reeks

Kristien Both is de beste in de Z-reeks
Kristien Both van de rijvereniging Geetbets heeft afgelopen zondag in de Ruiterschool te Oud-Heverlee de springklasse Zwaar gewonnen. Zij wist zich samen met 9 andere combinaties te plaatsen voor de barrage. Daarin bleef enkel de top 2 foutloos. Both bleek daarvan uiteindelijk de snelste te zijn met Gill uit de Melle. Kris Meurrens en Goldika van 't Roth eindigden op de 2e plaats.
Gert Bosmans en Grand Fou waren ruim 3 seconden sneller maar kregen een springfout achter hun naam. Sven Grouwels (Chester Z) en Niel Vangelder (Contendra) vervolledigden de top 5.

Stijn Craessaerts en Sander Z waren in de voormiddag de beste in de klasse Midden. Voor Jeffrey Tielemans (Olympic Darco) en Carlo Bruyninckx (Caprice van 't Elzenhout) was er een 2e en 3e plaats. In de namiddag won Craessaerts opnieuw met Sander Z. Dit keer was hij sneller dan Niel Vangelder (Quindenta VGW Z) en Joris Roelants (Dasca van het Vijverbos).

De reeksen van de klasse Licht werden gewonnen door Hannes Torsin (Farana van het Eelshof) en Wouter Artoos (Kartaga van 't Roth).