Koen Vereecke verovert derde plaats in Lanaken

Koen Vereecke verovert derde plaats in Lanaken
Het is druk dit weekend op Belgische grond met de wedstrijden. Waar er wordt gesprongen in het Azelhof en op het Sentower Park verzamelen de ruiters zich ook voor de tweede week van de Z Tour in Lanaken. Daar stond er vanmiddag een 1m45 driester competitie op het programma waar er Japanse winst was.




Quick results:

  1. Hikari Yoshizawa - Conrato

  2. Erika Lickhammer - Van Helmond - Toupie de Quesnoy

  3. Koen Vereecke - QP Castellane






Voor Japan wist Hikari Yoshizawa ook afgelopen week al te presteren hier in Lanaken. Vandaag doet hij er nog een schepje bovenop door deze 1m45 rubriek op naam te schrijven met Conrato (v. Caretino 2) die hij rondstuurde in 38.43 seconden. Hij ging er de Zweedse Erika Lickhammer voor die met haar Toupie du Quesnoy (v. Ogrion des Champs) in 39.50 seconden op de tweede plaats eindigde.

Het was vervolgens Koen Vereecke die de derde plaats wist op te strijken met Qp Castellane (v. Casall) die hij rondstuurde in 39.75 seconden. Tobias Thoenes volgt dan voor Duitsland op de vierde plaats met Golden Future MM (v. U Darcor de Sjabri). Op vijf is het Gilles Thomas die de top vijf weet te complementeren met zijn Calleryama (v. Casall).

 

Resultaten