Koen Vereecke claimt eerste en derde plaats in Hulsterlo

Koen Vereecke claimt eerste en derde plaats in Hulsterlo
Op Stal Hulsterlo is het Koen Vereecke die in de Grote Prijs 1.40m naar de overwinning springt met zijn Glasgow MB (v. Toulon) in 34.76 seconden. Naast de overwinning reed hij met zijn andere paard Ina van de Nieuwburghoeve (v. Nabab de Reve) naar een mooie derde plaats in 35.66 seconden.

Hij blijft hiermee voor op Steven van Meersche die met Iriana van het Keyserbos (v. Thunder van de Zuuthoeve) naar de tweede plaats rijdt in 34.86 seconden. Thomas de Wit reed zijn Gazelle vd een nakomeling van Kashmir van Schuttershof naar de vierde plaats in 37.79 seconden.

De top vijf werd vervolgens vervolledigd door Dimitry van Looveren en zijn Ibrahim met wie hij in 39.074 seconden foutloos rondkwam en als vijfde eindigde.

Ook Gudrun Patteet zagen we terug in de barrage ronde. Samen met haar Sea Coast Calypso vd Zuuthoeve kreeg ze 4 strafpunten in de barrage waardoor ze op een zesde plaats eindigde.

Voor Koen Vereecke was er ook winst in de 1.30m, ditmaal in het zadel van zijn andere paard Giant met wie hij rondkwam in 30.67 seconden. Hij bleef hiermee voor op Audrey de Bock en haar Domino met wie ze door de finish kwam in 32.63 seconden. Tim van de Broeck eindigde op de derde plaats met Iniminie Deux.

In het 1.20m was het Dorien Verplancke en haar Charisma III die in 27.58 seconden naar de winst reden. Voor Maximillien Lemercier was er de tweede en derde plaats met Samba en Kimo.

De 1.10m kende zijn winnaar in Evert van Mele en Doebiedoep de Muze die hier rondkwamen in 25.56 seconden, gevolgd door Brent de Smit en Kato van 't Zijp die hier finishten in 26.46 seconden. Als derde eindigde Ruben de Grave en zijn Untouchable in 27.74 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten