Koen Vereecke blijft scoren in Knokke

Koen Vereecke blijft scoren in Knokke
In Knokke waren de driester ruiters reeds vroeg uit de veren deze ochtend. In de 1.45m ochtendrubriek haalde voormalig Belgisch Kampioen, Koen Vereecke zijn slag thuis. Vereecke is duidelijk in zijn nopjes in Knokke. Samen met de Zangersheide-ruin, Diadarco Van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) sprong Vereecke foutloos naar de tweede plaats in 39,97 seconden. Eerder deze week haalde hij al meermaals de prijzen.

Enkel de Britse Choe Aston deed het beter met de KWPN-ruin, Amigo T (v. Padinus). Aston klokte foutloos af in 38,58 seconden. Shane Breen en Cash Up (v. Cash An Carry) vervolledigde het podium in 40,55 seconden.

Ook Emilie Conter haalde nog een prijsje binnen. In het zadel van Mufasa (v. Wandor van de Mispelaere) haalde ze de finish foutloos in 46,82 seconden, goed voor de 14de plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Matilde Giorgia Bianchi (Coeur Blesse Z, v. Conterno-Grande) en Efe Siyahi (Calumet, v. Joyeux Ardent). Calumet werd in het verleden nog uitgebracht door Catherine Van Roosbroeck. De combinatie sprong meermaals op het podium zo ook tijdens de CSI5* Jumping Mechelen in 2015.