Kent Farrington ook in Aken de beste

Kent Farrington ook in Aken de beste
Kent Farrington trekt zijn goede vorm van op Spruce Meadows door op de CHIO van Aken. Hij won er deze namiddag met de 12-jarige KWPN'er Voyeur (v. Tolano van 't Riethof). De Portugese Luciana Diniz sprong naar de 2e plaats met Lady Lindenhof (v. Grand Chef Bleus). Voor de Ier Shane Breen was er met Confident of Victory (v. Cornet Obolensky) een 3e plaats. Meredith Michaels Beerbaum nam met Fibonacci 17 (v. For Feeling) de 4e plaats voor haar rekening. Frank Schuttert en Winchester Hs (v. Numero Uno) waren goed voor de 5e plaats.

Pieter Devos is in Aken toe aan zijn tweede concours met Dylano (v. Cento Lano) van Maurice Van Roosbroeck. Zij wisten zich te plaatsen voor de barrage, daarin gingen zij in een snelle tijd door de finish, maar kregen zij 4 strafpunten. Dit leverde hen een 12e plaats op.
Constant Van Paesschen en Citizenguard Cadjanine Z kregen 4 strafpunten in hun basisomloop. Hetzelfde resultaat was er voor Olivier Philippaerts en Zilverstar T, zij kregen een voetje in het water.

Klik hier voor de uitslag.