Karline de Brabander laat van zich horen in Six Bars Spruce Meadows

Karline de Brabander laat van zich horen in Six Bars Spruce Meadows
Het avond programma bracht spektakel in Spruce Meadows. De Atco zesbarren proef zag twee combinaties foutloos over een hoogte van 2.03m springen. De twee ruiters beslisten uiteindelijk de winst te delen na de vijfde omloop.

Zowel Pedro Junquiera Muylaert als Juan Carlos Garcia kwalificeerden zich voor de laatste ronde. Garcia en de 14-jarige Corrado I-zoon, Cocodrillo en Muylaert met de 10-jarige Chacote (v. Chacco Blue) hadden beiden zonder probleem de vierde omloop over 1.88m afgewerkt. Ook in de finale omloop op 2.03m lieten ze het hout in de lepels.

Tijdens die voorlaatste ronde kwamen twee duo's aan de start. Twee ervan sprongen één balk uit de lepels.  Paolo Paini in het zadel van de KWPN'er ten Ten (v. Carnute) en Vladimir Tuganov met zijn KWPN-merrie Sinfonie 168 (v. Staisfaction I) deelden zo de derde plaats.

België's Karline de Brabander bleef tot de derde omloop in de running. Samen met haar vertrouwde Fantomas de Muze (v. Sandro Boy)  strandde ze zo op de vijfde plaats in deze six bars. Landgenoot Thierry Goffinet bracht zijn Navarro UK (v. Darco) tot in deze derde omloop maar besliste er de strijd te staken.

Klik hier voor de resultaten