Karen De Wandel neemt overwinning in grand prix van Stoeterij de Breemeersen

Karen De Wandel neemt overwinning in grand prix van Stoeterij de Breemeersen
In Stoeterij de Breemeersen moest je kon je een heel weekend langsgaan voor hun wintercup. Op zaterdag werd er de grand prix op 1.25m hoogte gereden. De snelste om rond de barrage te gaan hier was Karen De Wandel. Zij kwam aan de start met Isha vh Moleneinde en ging door de finish in 38.52 seconden. Zij werd opgevolgd door Amber Goethals die Isaura vd Meerputhoeve onder het zadel had. De combinatie ging over de eindmeet in 40.17 seconden.

De derde plaats was voor Nicolas Vermeulen in een tijd van 42.18 seconden met 4 strafpunten in de barrage, hij deed dit met Bonteman W (v. Corland). Shauni Van Opstal had ook 4 strafpunten in de barrage in een tijd van 44.67 seconden met haar paard Frou-Frou van de Bremboshoeve (v. Querly Bet Hero). De top vijf werd aangevuld door Giovanni Quaghebeur met Wizzard (v. Indoctro) die de tijd stopte in 35.75 seconden met 8 strafpunten.

Ervoor werd er de small Grand Prix gereden hier was de snelste ronde voor Jochen De Potter. Hij kwam in de ring met Ipanima for moon (v. Cicero van Paemel Z) en ging door de finish in 52.47 seconden. De tweede en derde plaats waren voor Jill Berghman. Ze was het snelst met haar paard Cinderella (v. Diabeau) in 52.85 seconden.

Enkele honderdste van een seconde trager ging ze met Elanville van de Smishoeve (v. Toulon) over de eindmeet in 53.34 seconden. Verder kwamen Thomas Galle met Izara van de Croone (v. Courtello Z) in 53.98 seconden en Bo Fivez met Irona in 54.89 seconden in de top vijf te staan.

Klik hier voor alle uitslagen van dit weekend. 

Zondag 1.20m

  1. Steven Lippens - Ikke vd Elshoeve

  2. Sebastien De Backer - Hestia vd Bokke

  3. Charlotte Vanneste - Bingo

  4. Victor De Clerck - Le Baron Z vd Vossenstaart

  5. Gilles Faveere - Addagio


Zondag 1.10m

  1. Sebastien De Backer - Hestia vd Bokke

  2. Timothy Jacob - Absatz Van De Zuuthoeve

  3. Joachim Buyck - Diva van het Gravenhof

  4. Thierry Van Eeckhaute - Gloria Van Heiste

  5. Kyra Noet - Vicomte de vesquerie


Zondag 1.00m

  1. Camille Devisch - Carandache Z

  2. Merel Verstuyft - Waylestro Boy

  3. Anouk Van Kerrebroeck - Eras Van 't Vennehof

  4. Yves Lippens - Dodi

  5. Delphine Kindt - Ada-Moscan