Karel Cox neemt sterke start op Tops International

Karel Cox neemt sterke start op Tops International
Op Tops International Arena is vandaag de Global Future Champions Week Young Horses van start gegaan. De eerste rubriek op het programma was er een voor zevenjarige paarden. Heel wat combinaties wisten het dubbel foutloos te houden over het 1.35/1.40m hoge parcours. De snelste tijd kwam van de Syriër Mohamed Mogheeth Al Shehab en Dante Rz (Diarado), het duo klokte af in 33,89 seconden.

Carron Niol volgde het duo enkele seconden later op met de KWPN-hents Galerius (Diamant de Semilly) onder het zadel. Monika Dulczewska vervolledigde de top drie met Basquiat du Lozon (Diamant de Semilly) onder het zadel.

Ivan Dalton eindigde met Bionce Des Monts (Ravage de Mars) net naast het podium en Toni Haßmann vervolledigde de top vijf met Pepita Con Spita (Con Spirit 7).

Karel Cox wist sterk te rijden voor België, hij eindigde met de Zangersheide-hengst Don Corleone 111 Z (Der Senaat 111) net  buiten de top vijf op de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten.

In de Small Tour op hoogte van 1.10m was Frankrijk niet te verslaan, ze vulden het volledige podium. Andre Jactel nam met Quouros de Hyame (Jeff d'Or SF) de leiding in 33,33 seconden. Het duo wist zo 35 honderdsten van een seconde voor te blijven op Anne Paris en Colmano (Colman).

Nathalie Andrieu sloot het podium af in 34,86 seconden met Quiet d'Estel (Grenat de Grez) onder het zadel.

Sylvie Ruissen wist als enigste niet-Franse de top vijf binnen te rijden, dit deed ze voor Nederland. Met The Little White Guy (Candidat) onder het zadel eindigde ze net naast het podium. Jean Francois Keith sloot de top vijf af met Kolorado Springs Z (Kalaske de Semilly).

Klik hier voor de resultaten.