Karel Cox laat opnieuw van zich horen in Stuttgart

Karel Cox laat opnieuw van zich horen in Stuttgart
Opnieuw heeft Karel Cox van zich laten horen in Stuttgart. In de 1.45m kwalificatie rubriek hield Felix Hassmann op de Stuttgart German Masters de eer in eigen land. In het zadel van de 13-jarige SL Brazonado (SI Baluarte) snelde Hassmann naar de overwinning in 50,21 seconden. Het volledig podium hield de chrono onder de 51 seconden.

Hassmann wist nipt voor te blijven op de Nederlandse springruiter, Jur Vrieling. Vrieling haalde gisteren al de overwinning en strandde vandaag tweede met de 12-jarige Baltic VDL (Quaprice Bois Margot). Ook Bronislav Chudyba hield de timer onder de 51 seconden. Op de rug van de 12-jarige Verdi TN-zoon, New York volgde de Slovaak op de derde plaats.

Net buiten het podium sprong de Belgische springruiter, Karel Cox naar de vierde stek. Cox liet al meermaals van zich horen deze week. Ditmaal met een vierde plaats met Chalino Z (Chippendale Z).

De regerende Werledkampioene, Simone Blum vervolledigde de top vijf met de Con Cento-zoon, Con Touch S. Zowel Jos Verlooy (Caracas) als Pieter Devos (Flash) hielden het hout in de lepels maar strandden alsnog buiten de prijzen.

Uitslag