Karel Cox blijft prijzen pakken in Falsterbo

Karel Cox blijft prijzen pakken in Falsterbo
In Falsterbo werken de internationale springruiters vandaag richting een hoogtepunt. Deze ochtend stonden reeds twee 1.45m proeven op het programma.

In de ochtendrubriek sprong Jur Vrieling opnieuw naar de winst. In het zadel van de 9-jarige Holstein-merrie, Acascia (v. Diamant de Semilly) klokte Vrieling foutloos af in 62,67 seconden. Rechtstreeks op tijd bleef hij zo ruim voor op Denis Lynch.

De Ier had ruim één seconde langer nodig om zijn 10-jarige Acolord-dochter, RMF Zecilie door het parcours te loodsen. Na een finish in 64,41 seconden bleef hij Chloe Reid met Sally 643 (v. Salito) voor.

Malin Baryard-Johnsson en de 9-jarige H&M Second Chance (v. Carland) volgde op de vierde plaats terwijl voormalig Belgisch Kampioen, Karel Cox met de 12-jarige For Pleasure-zoon, Flinstone van 't Eigenlo de top vijf vervolledigde.

Ruben Romp liet zich net als gisteren opnieuw opvallen ditmaal met de zesde plaats.Op de rug van de 10-jarige BWP-merrie, Happy  (v. Lux Z) klokte hij foutloos af in 66,21 seconden.

Klik hier voor de resultaten

Belgische Karel Cox blijft prijzen scheppen

In de tweede 1.45m rubriek kleurde de overwinning Iers. Cian O'Connor sprong er naar de winst met de 12-jarige Copain du Perchet CH (v. Conteur). Na een finish in 67,95 seconden bleef hij Alison Robitaille (Serise du Bidou) en Shane Sweetnam (Indra van de Oude Heihoef) voor.

Opnieuwe sprong Karel Cox zich in de prijzen. Ditmaal strandde hij net buiten het podium met onder het zadel de 9-jarige Zangersheide-zoon van Quidam de Revel, Quickchin WH Z.

Klik hier voor de resultaten