Juliette Poncin, Kyle Cuypers en Jasper Douce domineren op de Future Stars Academy in het Sentower Park

Juliette Poncin, Kyle Cuypers en Jasper Douce domineren op de Future Stars Academy in het Sentower Park
In het Sentower Park werden er nog diverse wedstrijden afgewerkt voor de Future Stars Academy vanmiddag. De grote winnaars van vandaag waren Juliette Poncin, Kyle Cuypers en Jasper Douce.

90 cm


Daar ging op zondag bij de 90 cm Juliette Poncin aan de leiding met haar Mimosa van de Hondsbossen met wie zij in 28.73 seconden rond wist te komen. Zij bleef zo voor op Tiffany Vansweefelt en haar Diara die hier op een tweede plaats eindigden in 29.01 seconden. Voor Niels Wilms was er een derde plaats met Babich met wie hij hier rond wist te komen in 29.18 seconden.

1m05


In het 1m05 was het Kyle Cuypers die zich niet alleen naar de eerste, maar ook nog eens naar de tweede plaats wist te rijden. De overwinning schreef hij achter zijn naam met Mystic Lady van t Buxushof die hij hier rond wist te sturen in een mooie tijd van 24.09 seconden. Met zijn andere paard Limbo van t Buxushof noteerde hij de tweede plaats in 24.21 seconden. Het was vervolgens Dirk Palmans die met Dutch Pleasure de derde plaats in beslag nam in 24.90 seconden.

1m15


Ook in het 1m15 was het deze Kyle Cuypers die opnieuw aan de leiding ging. Ditmaal wist hij zich weer naar een eerste en tweede plaats op te werken, waarbij hij de overwinning op naam schreef met My Lady van t Buxushof die hij hier rondstuurde in 25.18 seconden. Zijn Mystic Lady van t Buxushof kwam deze keer op de tweede plaats terecht met een tijd van 25.84 seconden. Hij bleef zo voor op Joeri van Beers die met Julie vd Hoendrikshoeve naar de derde plaats wist te rijden in 28.86 seconden.

1m25


De dag eindigde met een 1m25 twee-fasen special die werd gewonnen door Jasper Douce in het zadel van Beloutch d'Ealster Z die een tijd van 26.85 seconden eer wist te zetten. Hij bleef zo voor op Alexander Davis die met Cocobanta naar de tweede plaats wist te rijden in 28.87 seconden. Ook Femke Neven wist zich naar het podium te rijden met haar Clintanna Z, zij kwamen door de finishlijn in 28.91 seconden.

Klik hier voor alle resultaten