Julien Macedoine in de prijzen terwijl Vincent Voorn de overwinning greep

Julien Macedoine in de prijzen terwijl Vincent Voorn de overwinning greep
In Oliva Nova is de laatste internationale week van start gegaan. Vandaag werken de jonge paarden hun concours af. Bij de zesjarigen wist Vincent Voorn de concurrentie achter zich te houden op de rug van de KWPN-ruin, Ginger Ale (v. Tyson).

Samen met Yves Houtackers vosse ruin stopte Voorn de tijd in 31,57 seconden. Ook Katherina Offel hield de timer onder de 32 seconden. De Duitse klokte foutloos af met de Ukato-zoon, Gerton in 31,77 seconden.

De Britse Remy Ellis en Good Friends (v. Mylord Carthago*HN) vervolledigde het podium. De Britse strandde zo voor Kevin Gallagher (Libido van 't Hofken d'16, v. Nabab de Reve) en Margaux Rocuet (Bonnie du Park, v. Kannan*Gfe).

Bij de vijfjarigen kleurde de overwinning Iers. Harold Megahey snelde naar de overwinning in 33,27 seconden met Haranka (v. Captain Cooper). Brian Walker (Cellestiano, v. Cellestial) en Cassandra Orschel (No Limit 69, v. Nerrado) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Julien Macedoine sprong in de prijzen met de Zangersheide-merrie, Tinka's Fee Sauveniere Z (v. Tinka's Boy). Macedoine haalde de tiende plaats.

Klik hier voor de resultaten