Julie de Pelsmaeker rijdt zich in de spotlights in Oliva

Julie de Pelsmaeker rijdt zich in de spotlights in Oliva
Een mooie derde plaats is het resultaat voor Julie de Pelsmaeker in het 1.40m in de Gold Tour in Oliva. Deze tweesterren wedstrijd kende een foutloze ronde van de amazone met haar BWP merrie Daloubette van de Krekebeke (v. Baloubet du Rouet), met wie ze een mooie tijd neer wist te zetten van 60.09 seconden.

De winst bleef echter in handen van de Britse Jemma Kirk die hier ook opnieuw in de prijzen weet te rijden samen met haar Tchoupi Pironniere (v.  l'Amour du Bois) met wie ze rond wist te komen in 58.11 seconden. Zij bleef voor op haar landgenote Alice Watson die hier met haar Kec Havana (v. Aldatus Z) naar een mooie tweede plaats reed in 58.55 seconden.

De Argentijn Carlos Cremona plaatste zich vervolgens als vierde met zijn Flavourart Cortina (v. Chess) met wie hij een tijd neerzette van 60.29 seconden. De top vijf werd vervolgens vervolledigd door Thomas Ryan die voor Ierland met zijn Quatano CH door de finish kwam met een tijd van 60.34 seconden.

Voor Constant van Paesschen was er vervolgens nog een dertiende plaats met zijn KWPN-er Astro Boy (v. Sarantos) met wie hij een tijd noteerde van 67.17 seconden.

Klik hier voor alle resultaten