Julie De Pelsmaeker neemt een vliegende start in Roeser

Julie De Pelsmaeker neemt een vliegende start in Roeser
In Roeser ging vandaag de competitie van start met een CSI1* op 1.25m hoogte. Er was direct een overwinning voor Luxemburg met Lucie Kieffer. Zij kwam aan de start met Plume des Baleines, een nakomling van Rox de la Touche. De twee wisten een foutloze ronde te rijden in 55.01 seconde.

De Duitser Jan Müller ging door de finish in 58.08 seconden met Quincy (v. Quintero ASK). De rest van de top vijf werd vervolledigd door Luxemburgers. Noemie Georgen bereed Adorette (v. Tenerife VDL) en stopte de klok in 58.10 seconden.

Claire Schuler zat op de rug van Jarco van Equinta (v. Darco) en stopte de klok 58.48 seconden. Cathy Hoos kwam op de vijfde plaats te staan in 59.99 seconden met Nina Ricci du Gibet (v. Acobat II).

Julie De Pelsmaeker verdedigde onze Belgische eer met Artico (v. Artani) en kwam zo juist buiten de top vijf te staan in 59.99 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

Erna was er de Big Tour op 1.35m hoogte waar er een Duitse overwinning was met Jan Müller. Hij bereed Charly Champion en stopte de tijd in 57.73 seconden.

De Luxemburgse Noemie Georgen kwam op de tweede plaats te staan met Picoline Nl in 59.16 seconden. Onze landgenote Julie De Pelsmaeker kwam in deze proef ook terug in de prijzen, maar dan op de derde plaats. Deze keer had ze onder het zadel Daloubette van de Krekebeke (v. Baloubette du Rouet) en stopte de tijd in 61.04 seconden.

Anuschka Zewe bereed Cookie (v. Cristallo) en ging foutloos rond in 61.16 seconden wat haar naar de vierde plaats bracht. Op de vijfde plaats kwam Jan Müller terug te staan, hier met Loui Loop in een tijd van 61.56 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.