Julie de Pelsmaeker na winst finale in Roeser met recht ruiter van het parcours

Julie de Pelsmaeker na winst finale in Roeser met recht ruiter van het parcours
In de finale van het éenster springen op de 1.35m in het Luxemburgse Roeser was het Julie de Pelsmaeker die zich met recht beste ruiter van het concours mag noemen. Waar ze vanavond deze prijs in ontvangst mag komen nemen, stond ze vanmiddag alvast opgesteld om de prijs in ontvangst te nemen voor deze finale rubriek.

Samen met haar Artico (v. Artani) reed ze namelijk naar de winst met een tijd van 40.30 seconden in deze zeskoppige barrage. Ze bleef daarmee voor op de Duitse Anuschka Zewe die met haar Sanity Z (v. Sandro Boy) naar de tweede plaats reed met een tijd van 40.97 seconden. De Belgische amazone Catherine Bouvy voltooide het podium door haar Alida (v. Silverstone) naar de derde plaats te sturen in een tijd van 41.07 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit de thuis rijdende Laura Kintzinger en haar Unicor Lutterbach (v. Lupicor) met wie ze een vierde plaats noteerde in 46.20 seconden. Haar landgenoot Pol Cruciani plaatste zich als nummer vijf met Anemonia in een tijd van 43.43 seconden.

Klik hier voor alle resultaten