Jose Thiry en Ken Ruysen op het podium bij de 6-jarigen

Jose Thiry en Ken Ruysen op het podium bij de 6-jarigen
De troosting bij de 6-jarigen kreeg twee Belgen op het podium in Zangersheide. José Thiry werd 2e met Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall). Voor Ken Ruysen, rijdende voor Stoeterij Zangersheide, was er een 3e plaats met Lover Boy Z (v. Level Z). Zij waren op het BK in Gesves vorige maand nog finalist. De winst was voor Nederland met Mitchel Sonneveld en de KWPN'er Dutch Sixpack (v. Verdi). De nationale LRV kampioen bij de jonge paarden, Lennert Korsten, werd 10e met Ilusie Q Fvd (v. Quite Capitol). Plaatsen 11 en 12 waren voor Dieter Laheyne (Iriana van het Keyersbos) en Kirsten Rombouts (Divolette van Beek).

De winst bij de 5-jarigen was voor de Ier Michael Kearins met Emymolga Vdh (v. Numero Uno). De Nederlander Maikel van Mierlo werd 2e met Europe (v. Cantos). De Ierse Lucy Buchanan eindigde met Lcc Puss N Boots (v. Lux Z) op de 3e plaats. Beste Belg werd Jan Van Dyck met Chief Tibri Z (v. Corland) op de 6e plaats. Nick Verlies werd met zijn eigen fokproduct Sophia N89Z (v. Stakkato) 8ste.
Voor Tom Dhaeyere was er met Dexter van Spieringen (v. Vivaldi du Seigneur) een 14e plaats. Op de 20ste plaats eindigde Dirk Geenen met Astra Driehoeven Z (v. Andiamo).

Klik hier voor de uitslagen.