Jos Verlooy wint ochtend rubriek bij Tops Arena

Jos Verlooy wint ochtend rubriek bij Tops Arena
Het outdoor seizoen bij Tops Arena in Valkenswaard is vandaag van start gegaan met de eerste internationale CSI2* mid-weekse concours. En daarin is het Jos Verlooy die voor België direct goede zagen doet en de 7-jarige spingpaarden rubriek op naam schrijft.

Over het 1.35m parcours met twee-fasen was hij met Karibou Horta (v. Landor S) in 32.43 seconden ruim de snelste door het parcours van alle deelnemers. De altijd snelle Betram Allen volgt op plaats twee met Calefrieda (v. Canto 16). Het duo moest flink toegeven op Verlooy en kwam in 34.56 seconden door het parcours.

Amando Trapote maakte het met zijn Tinkerbell (v. Chacco-Blue) nog lastig voor de Ier. De twee gingen snel door het parcours maar de Spanjaard kwam net wat langzamer over de eindstreep met een foutloze omloop in 34.65 seconden.

De top 5 werd compleet gemaakt door Abdel Said die met Kandy hof ter Zeedycke (v. Cabrio van de Heffinck) vierde werd en Fidel Segovia die zijn Jack (v. Coupe de Coeur) naar de vijfde plaats stuurde.

Kijk hier voor alle resultaten.