Jos Verlooy wint de Small Grand Prix in Lier

Vorige week won Jos Verlooy nog de Grote Prijs in het Azelhof, dit keer begon hij er zijn deelname met winst in de Small Grand Prix.
Zo won hij gisterenavond deze 1m40 rubriek met For Jef vd Wezelse Heihoeve. Zij gingen door de finish in een tijd van 32:10 seconden.
Christophe Vanderhasselt en Identity Vitseroel, vorig jaar winnaars van de Beker van België voor 7-jarigen, werden 2e in 32:82 seconden. Bijna keerde de jarige Vanderhasselt naar huis met een beker.
Stephex Stables amazone Petronella Andersson reed Webalia G naar de 3e plaats. Voor de Brit Sam Hutton was er een 4e plaats. Catherine Van Roosbroeck en Gaucho Da Quinta eindigden op de 5e plaats.

In de 1m30 reeks was het Antares ruiter Geoffrey Cobbaut die de beste was. Hij won met Corban C en werd 2e met Energy. Organisator Mike Hazebroek zag zijn zoon Matthias 3e worden met Chivas.
De top 5 werd vervolledigd met Laurence Pieters (Rivelle van Groenhove) en Jeroen Appelen (Andretti).

Bram Blockx en Daxair wonnen over een hoogte van 1m20. Daarin bleven zij Patricia Greeve (Affaire BB) en Kim Celix (Beaujolais) voor.
Blockx won eerder op de dag ook al de 1m10 reeks met Chiva.