Jos Verlooy start de dag met een topklassering

Jos Verlooy start de dag met een topklassering
In het Franse La Baule wordt er vier dagen topsport van de bovenste plank aangeboden. Zonet werd er binnen de CSIO 5 stercompetitie een 1m45-rubriek rechtstreeks op tijd afgewerkt. Reed Kessler wist daarin de beste tijd neer te zetten. Met de sBs'er Soraya de L'Obstination (v. Kashmir van Schuttershof) vloog ze door de finish in 67:19 seconden, en dat leverde hen de overwinning op. Penelope Leprevost finishte kort daarna, in een tijd van 67:85 seconden. Zo behaalde ze met Nayana (v. Royal Feu) een 2de plaats. Jerome Hurel wist met de sBs'er Urano (v. Baloubet du Rouet) de 3de plaats te bemachtigen.

Johnny Pals is ook aan een uitstekend zomerseizoen bezig. Gisteren wist hij zich ook al te klasseren, vandaag zien we hem opnieuw terug. Dit keer reed hij de sBs'er Urjul van Generhese (v. Indian Gold) naar de 4de plaats. GCT leider Christian Ahlmann wist met Reavnir (v. Ricardos) een 5de plaats te behalen.

Beste Belg in deze proef werd Jos Verlooy. Met de BWP merrie Farfelu de la Pomme (v. Vigo D'Arsouilles) maakte hij ook geen enkele fout, en zo behaalden ze een mooie 6de plaats. Ook Jerome Guery en de BWP'er Grand Cru van de Rozenberg (v. Malito de Reves) kwamen niet in de buurt van het hout, en sprongen zo naar de 8ste plaats.

Klik hier voor de uitslag.