Jos Verlooy rijdt de top vijf binnen in Bolesworth

Jos Verlooy rijdt de top vijf binnen in Bolesworth
Het zijn Jos Verlooy en Constant van Paesschen die op Engelse bodem weten te presteren. Zo was er in de 1.35m in de viersterren rubriek over twee fasen op de Bolesworth International Horse Show een nette vijfde plaats voor Jos Verlooy met zijn BWP-er Japatero Vdm (v. Eldorado van de Zeshoek) met wie hij hier twee foutloze ronden liet zien in een tijd van 33.65 seconden.

De winst bleef hier in handen van de Ier Peter Moloney en zijn KWPN-er Vennoot (v. Andiamo) met wie hij hier een snelle tijd neer wist te zetten van 30.48 seconden. Het is de Britse Louise Saywell die voor het thuispubliek de tweede plaats in ontvangst mocht nemen. Zij wist haar BWP-er Feigtling (v. Chicago Z) naar een tijd te sturen van 32.00 seconden. Daarmee bleef ze voor op de Ier Greg Patrick Broderick die zijn Daify (v. Numero Uno) naar de derde plaats wist te rijden in 32.08 seconden.

Ook Jess Mendoza noteerde een mooie vierde plaats met haar Wan Architect door rond te komen in een tijd van 32.26 seconden. Voor Constant van Paesschen was er uiteindelijk een achtste plaats met Understone van de Kapel (v. Happy Wind D'hof ten Bos) met wie hij een foutloze dubbele ronde noteerde in 34.22 seconden.

Klik hier voor alle resultaten