Jos Verlooy knap tweede in Valkenswaard

Jos Verlooy knap tweede in Valkenswaard
In de 2 ster competitie was het de Italiaan Piergiorgio Bucci die in het zadel van de BWP-er Heartbreaker van Achterhoe (v. Bentley van de Heffinck) in de 1.40m rubriek naar de winst wist te springen. Hij deed dit met een tijd van 59.87 seconden.

Hij wist daarmee voor te blijven op de Belgische ruiter Jos Verlooy en zijn Japatero Vdm, een 8 jarige KWPN ruin van  Eldorado van de Zeshoek, met wij hij naar de tweede plaats sprong in 61.02 seconden. Het was Maikel van der Vleuten die zich met Cuarta (v. Canto 16) als derde wist te plaatsen in een tijd van 62.38 seconden.

Harrie Smolders volgde vervolgens op een nette vierde plaats in het zadel van Monaco (v. Cassini II) met wie hij hier rondkwam in 64.67 seconden. De Britse Cressy Neads eindigde op de vijfde plaats in het zadel van Townhead Chinton (v. Contendro I) met wie ze hier eindigde in 64.96 seconden.

Naast de mooie tweede plaats voor Jos Verlooy, was er nog een zesde plaats voor Pieter Devos in het zadel van de Clinton I nakomeling Gin D met wie hij een tijd noteerde van 65.95 seconden. Hij werd daarbij gevolgd door Karel Cox die zijn Jaquar naar de zevende plaats stuurde in 66.27 seconden.

Klik hier voor alle resultaten