Jos Verlooy en Olivier Philippaerts presteren sterk in LGCT Tour Valkenswaard

Jos Verlooy en Olivier Philippaerts presteren sterk in LGCT Tour Valkenswaard
Opnieuw zijn er in Valkenswaard zeer sterke resultaten van de Belgische deelnemers.. In de LGCT Tour van Valkenswaard op een hoogte van 1.45m/1.50m in de vijfsterren competitie was de winst echter voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Hij stuurde zijn KWPN-er Celena VDL (v. Mr Blue) naar de winst in een tijd van 38.10 seconden.

Maar hij voelde de hete adem van Leopold van Asten in zijn nek die hier met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) naar een mooie tweede plaats wist te rijden in een tijd van 38.79 seconden wat hem een tweede plaats opleverde. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot) eindigden vervolgens op een sterke derde plaats met een tijd van 39.56 seconden.

Voor Eric van der Vleuten was er nog een vierde plaats in het zadel van Wunschkind 19 (v. Casall) die rondkwamen in 40.23 seconden. De top vijf werd voltooid door de Belg Jos Verlooy en zijn Igor (v. Emerald van 'T Ruytershof) die een tijd wisten te noteren van 40.42 seconden.

Net buiten de top vijf vinden we ook nog Olivier Philippaerts en zijn Ikker (v. Ogano Sitte) die hier in de barrage een foutloze ronde noteerden in 40.74 seconden wat hen een zesde plaats opleverde.

Klik hier voor alle resultaten