Jos Verlooy en Jeroen de Winter strijden om winst in Grote Prijs Lier

Jos Verlooy en Jeroen de Winter strijden om winst in Grote Prijs Lier
De tweesterren Grote Prijs van Lier stond vanmiddag op het programma. In totaal kwamen 54 deelnemers aan de start voor de ontknoping in het Azelhof. De rubriek werd verreden over een hoogte van 1m45 en de herkansing werd gesprongen over 1m50. Het was er uiteindelijk Jos Verlooy die met de overwinning aan de haal ging. Verlooy kon hier rekenen op Jacobien Dwerse Hagen (v Va-Vite) die hij rondstuurde in een fantastische tijd van 44.10 seconden.




Quick results:

  1. Jos Verlooy - Jacobien Dwerse Hagen

  2. Jeroen de Winter - Leandro VH

  3. Nayel Nassar - Oaks Redwood






Met die tijd bleef Verlooy landgenoot Jeroen de Winter voor die hier de BWP schimmel Leandro VG (v. Gitano v Berkenbroeck) naar de tweede plaats stuurde in 45.85 seconden. Nayel Nassar en zijn Oaks Redwood zien we dan terug op de derde plaats met een tijd van 47.24 seconden.

Verder is er nog een mooie vierde plaats voor Frederic Vernaet en Dieu Merci van T&L (v. Toulon), terwijl Jessica Geurts met haar Harkito van den Berg (v. Darco) op de vijfde plaats wist te eindigen.

Dimme D'Haese en Cerano zien we terug op een negende plaats, voor Stephan Verschuere die Fabregas naar de tiende plaats stuurde. Max Sebrechts en Cristel werden nog elfde.

In totaal zagen we 17 combinaties terug voor de barrage.

Resultaten