Joris Vergauwen is de beste in de Silver League

Joris Vergauwen is de beste in de Silver League
Stal Hulsterlo in Meerdonk vormt sinds gisteren het decor voor de nationale Silver League. Zojuist werd er een 1m30-proef rechtstreeks op tijd afgewerkt. Daarin was Joris Vergauwen overduidelijk de snelste. Met Foxy Lady onder het zadel vloog hij door de finish in 56:77 seconden, en zo won hij op overtuigende wijze de proef. Deze combinatie wist als enige onder de 60 seconden te blijven. Voor Geoffrey Cobbaut was er een 2de plaats. Daarvoor kon hij rekenen op Cinderella Z. Ivan Dalton sprong met Calida naar de 3de plaats.

Rivelle Van Groenhove wist met Laurence Pieters in het zadel de 4de plaats te bemachtigen. Jody Bosteels reed Jamaica Van Ten Bos naar de 5de plaats.

In de 1m20-proef was snelheidsduivel Niki Geenens dan weer duidelijk de snelste. Met Gazelle van de Vaelenberg zette ze de onklopbare tijd van 57:34 seconden neer. Ook zij zette als enige combinatie een tijd onder de 60 seconden neer. In deze proef reed Jody Bosteels Jamaica Van Ten Bos naar een mooie 2de plaats. Op 3 zagen we opnieuw Niki Geeneens. Dit keer kon ze rekenen op Helios v/d Spelonckhoeve.

Geenens nam ook nog de 4de plaats voor haar rekening met Best-Mix Bounty. Deze proef werd zo duidelijk gedomineerd door haar. Sam Van Steelandt en Hebe van de Dorpshoeve vervolledigden de top 5.

Klik hier voor de uitslagen.