Joris Vergauwen en Jeroen de Winter schitteren met winst op Z-Tour

Joris Vergauwen en Jeroen de Winter schitteren met winst op Z-Tour
Ook in Lanaken op de Zangersheide Tour zijn het de Belgen die het weekend in knallen met topprestaties. Zo zien we in de CSI2* 1m45 winst voor Joris Vergauwen en zijn BWP-er Bulgari d'Arsouilles (v. Baloubet du Rouet). Het tweetal was er goed voor een tijd van 63.50 seconden.




Quick results:

  1. Joris Vergauwen - Bulgari d'Arsouilles

  2. Damien Haeltermann - Faran

  3. Michal Kazmierczak - Wilander






Vergauwen bleef er zijn landgenoot Damien Haeltermann voor die hier met Faran (v Querly Elvis) in een tijd van 64.95 seconden op de tweede plaats eindigde. De Pool Michal Kazmierczak zien we dan met Wilander (v. Warrant) terug op de derde plaats met een tijd van 66.98 seconden.

Op vier vinden we Leopold van Asten met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker), terwijl de vijfde plaats werd geclaimd door Frederik Knorren met Cally 22 (v. Charilan).

Er is verder nog een negende plaats voor Vicky van de Poel met Jay Jay van de Mottelhoeve (v. Faldiano), gevolgd door een tiende plaats voor Toon Maes en Benita.

1m35

In het 1m35 is het Jeroen de Winter die zijn BWP merrie Jota van het Leliehof (v. Vertigo Saint-Benoit) naar de winst stuurt. Het tweetal snelt in 31.08 seconden over de finish. Rachel Steffen stuurde Lightning (v. Gitano) naar de zesde plaats met een foutloze ronde in 33.37 seconden.

Resultaten