Joris Geenen en Kaat Pluymers vieren feest tijdens Jumping MacQueen

Joris Geenen en Kaat Pluymers vieren feest tijdens Jumping MacQueen
Naar Jaarlijkse gewoonte organiseert de club Sint Blasius samen met Dancing Mac Queen een spetterende jumping. Ook dit jaar bleek de regionale formule een waar succes. In de 1.25m Grote Prijs op zondag wist Joris Geenen en sterke Henk Clabots voor te blijven en zo de winst in huis te halen.

Geenen en de 9-jarige Ibadan van het Simsehof (v. Thunder van de Zuuthoeve) wist de snelste van vier foutloze barrage ritten te presteren. De combinatie klokte foutloos af in 43,69 seconden en bleef zo Henk Clabots voor. Clabots vervolledigde het podium op z'n eentje met Hilfiger van de Laak (v. Dawson van de Padenborre) en Hust a Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z). De traagste foutloze combinatie was Gregory Vos die samen met Halletro van 't Schanshof op de vierde plaats strandde.

Geenen en Julano wisten nog een extra prijs in de wacht te slepen met een vijfde stek in deze regionale Grote Prijs.

Girl Power in Beker van Limburg

Niet alleen de Grote Prijs Mac Queen maar zeker de Beker van Limburg trok heel wat springruiters aan. Kaat Pluymers liet daarbij de 'spierballen' rollen en greep de overwinning met Cheyenne vd Berkenen Z (v. Cadence van t Gelutt Z ). Na een foutloze barrage in 31,42 punten nam de combinatie ruim twee seconden voorsprong op Staf Aerts met Castor vd Kattevennen Z die de finish haalde in 33,58 seconden.

Het podium van deze beker wedstrijd werd vervolledigd door Joana Bosch op de rug van Vallee D Or-H.C.

Klik hier voor de resultaten