Joris Geenen en Fabienne Lange winnen op het Sentower Park

Joris Geenen en Fabienne Lange winnen op het Sentower Park
In de 1.40m hoofdrubriek van de Silver League kwamen afgelopen weekend elf combinaties aan de start in de barrage. Op het Sentower Park overwon uiteindelijk Joris Geenen met Kioto Van Het Simsehof (Thunder Van De Zuuthoeve ). Het duo hield als enige de chrono onder de 38 seconden.

Met een ruim verschil volgde Roy Van Beek op de tweede plek. Op de rug van de 10-jarige Chacco-Blue zoon, Chacco Me Biolley bleef Van Beek in deze 1.40m rubriek James Wingrave met Everytime A Liefhebber (Diamant de Semilly).

Net buiten het podium volgde Alain Colette op de vierde plek. Met onder het zadel Jappeloup bleef Colette Charlotte Philippe in het zadel van Jappeloup voor.

De voorafgaande 1.30m rubriek kwam op naam van Vanina Lombard met Venus Des Bois. Samen met de 10-jarige dochter van Jarnac hield Lombard Thibaut Huyvaert met Damient Haelterman's Hamilton (Contact vd heffinck) achter zich. Charlotte Philippe werkte het podium af op de rug van Cordovero By Marstyl (Cambito van de Helle ).

Op zaterdag  won Fabienne Lange Daigneux de 1.35m hoofdrubriek. Op de rug van Urfee Des Luthiers (Heartbreaker) bleef de Waalse amazone nipt voor op Luc Peeters met onder het zadel Juan Le Loca-M (Chopin van het moleneind ). Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Wilm Vermeir vervolledigde de top drie met Kinky Boy Van Het Gildenhof (Nabab de Reve).

Alle resultaten